x

Teamviewer távelérés progam telepítése

Ahhoz, hogy interneten keresztül távsegítséggel elérjük az Ön számítógépét és kapcsolódni tudjunk, telepítsük a programrendszerünket, vagy esetleges kérdésekben segítségükre lehessünk, ahhoz szükség van az ún. Teamviewer távelérési programra, melyet az alábbi linkrõl tölthet le:
 

 
A Teamviewer telepítése a következõ:
 
1. Az alábbi linkrõl kell letitlani a telepítőt: TeamViewer_Setup_hu.exe (Amennyiben a böngészõje a futtatást kérdezi, választhatja a futtatás lehetõséget is, ha a letöltést választja akkor a Letöltések között fogja megtalálni és ott tudja majd futttatni.) Amennyiben megjelenik egy biztonsági kérdés, hogy valóban futtatja-e a telepítõt, kattintson a Futtatás /telepítés gombra ismét.
 


2. A telepítõ indításakor a legelsõ ablakában két opciót is talál, kérem válassza a „Telepítés” opciót, majd kattintson a „Tovább” gombra. 

3.  A telepítés következõ pontjában válassza a „személyes / nem üzleti célú felhasználás” opciót, majd kattintson a „Tovább” gombra.4. A telepítés végeztével a megjelenő Teamviewer ablakban az Ön azonosítóját és jelszavát kell megadni ahhoz, hogy csatlakozni tudjunk az Ön számítógépére:7. FONTOS!!!! A Teamviewer programot ne zárja be addig, amíg a távelérési folyamat zajlik, különben nem érjük el a gépét, vagy megszakad az aktív kapcsolat!!!

Elérhetőség